top of page

Winter Activiteiten

Skiën en Snowboarden

De Tiroler Zugspitzarena

Met haar acht dorpen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn/Wengle en Namlos telt de Tiroler Zugspitzarena aan de voet van de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze, tot de afwisselingrijkste en familievriendelijkste wintersportgebieden van Tirol.

Bijna ieder dorp heeft zijn eigen pistes, en zo vind je hier in totaal 7 skigebieden. Brede, zonnige pistes, een funpark, geweldig uitzicht, skiroutes, oefenhellingen voor de kleintjes of zwarte pistes voor die hards, iedereen komt hier aan zijn trekken. Ook belangrijk: in de hutten is het geweldig ontspannen bij Tiroolse lekkernijen. Pistehoppen is doodsimpel met het ticket Top-Snow-Card: het verschaft toegang tot alle skigebieden in de regio, de Zugspitzbahn, het Zugspitzplatt, Garmisch Partenkirchen en Mittenwald.

 

voor huur sportmateriaal in Bichlbach: nagele.cc

Meer winterpret

-Rodelen – avond rodelen
-Koetsrijden
-Schaatsen
-Skishow

-Skitouren
-Avond skiën
-Trek de eerste sporen in de sneeuw
-Co piloot in de Pistenbully

-Sneeuwschoenwandelen
-Winterwandelen
-Eisstockschießen
-Fakkelwandelingen

Langlaufen

Langlaufen heeft iets van glijden of zelfs bijna zweven.
Nochtans moet je over een goede conditie beschikken …
Maar wie geniet er niet van de bijna geluidloze bewegingen in een winters sneeuwtapijt? Zonder zorgen, je eigen tempo volgend en dat te midden van een overheerlijk bergpanorama.
Skaten of klassiek, in het dal of op de hoogteloipe, in de winterzon of bij het vallen van de avondstilte op één van de verlichte avondloipen: hier vind iedereen zijn persoonlijke langlaufbelevenis.

De Zugspitzarena telt 110 km geprepareerde langlaufloipen.

bottom of page